Utstyr

Kampdrakt

Klubben sørger for klubbdrakt og shorts til alle spillere. Disse deles ut når sesongen starter og leveres inn ved sesongslutt. Sportslig utvalg koordinerer bestilling til trykking for lagene, ca. april måned. Trenere skaffer oversikt på antall drakter og størrelser for sitt lag.

Treningstøy

Annet klubbtøy enn kampdrakt kan kjøpes hos vår samarbeidspartner Sport1. Det arrangeres klubbuker hvor våre medlemmer får 25 % på fotballrelaterte utstyr, mens medlemmer får 20 % hos Sport1 hele året. Klubbuker annonseres på klubben og lagenes fb-sider i forkant av arrangementet. Klubbtøy skal ha sponsormerking og klubbens materialforvalter vil sørge for at dette skjer. Når klubbtøyet er ferdig trykket vil trener varsles og du vil få ditt tøy i forbindelse med trening eller kamp.

Utstyr

For å spille trenger man fotballsko, leggskinn og treningstøy. Alt annet har klubben. Det går fint å spille fotball med lange benklær og hodeplagg. På kamper skal spillere til enhver tid ha oppdatert klubbdrakt med hensyn til sponsorer.

Klubbens drakter og shortser er til utlån til våre spillere. Hvert lag får utdelt en draktbag med det antallet drakter, shortser og keeperdrakter som er meldt inn.

Bagen klargjøres i løpet av vinterhalvåret og det er derfor viktig at den leveres inn så fort sesongen er over slik at materialforvalter og hjelpere så tidlig som mulig kan skaffe seg et total bilde av antall og størrelser som er i klubbens besittelse. Noen lag spiller vintersessong og eventuelle korrigeringer for disse lagene må derfor skje kjapt, mellom medio november og januar.

Materialforvalter vil be om tilbakemeldinger på antatt antall i løpet av jan.-mars. Det tas høyde for at ikke alle spillere har behov for samme størrelser. Eksempelvis vil kampbag for G11 om de har 30 spillere inneholde 3-4 keeperdrakter i str 10-12 og 12-13, 20 drakter i str 10-12, 5 i str 8-10 og 5 i str 13-14. Om man vet at man har behov for ekstra store eller ekstra små drakter så kan det være lurt å melde fra om.

Det er ønskelig at klubben har er rest-lager slik at vi kjapt kan få levert ut andre størrelser eller flere drakter ved nye spillere. Det er er derfor viktig at antallet i draktbaggen er så likt det antallet man forventer å være på laget som mulig.

Det er viktig at trenerne informerer sine spillere (og foresatte) om klubbuker på Sport1 og om samarbeidsavtalen med Sport1 generelt. Denne gir medlemmene våre 20 % på alt fotballrelatert utstyr hele året. Ved bestilling betaler medlemmene for klærne ved bestilling, mens de mottas først når de er ferdig trykket. Klubbens materialforvalter sørger for å levere og hente klær til trykking og vi gir beskjed til dere når klærne er på Snøgghuset og kan leveres ut.

Vi har valgt å organisere utstyret slik at det lånes utfra utstyrsrommet i kjelleren på Snøgghuset. Følg opp systemet som er laget og forlat rommet slik du ønsker at du finner det ved neste besøk. På utstyrsrommet finnes det overtrekksvester i junior og senior størrelse, baller i 3ˋ, 4ˋ og 5ˋ er størrelse. Kjegler, hatter og flate markører. Medisinball, stiger og bøyler fins utstyrsrommet er det to elektriske pumper, men ballene pumper seg ikke selv. Om alle bidrar er det ikke noen stor jobb å sørge for at det er luft i ballene. De som trener andre steder, f.eks i Høgås vil ha tilgang til baller, kjegler og ballpumpe i låsbar kasse. Nøkkel til kassa deles ut ved sesongstart og leveres inn ved sesongslutt.

Hvert lag får utdelt hver sin kampbagger sesongstart som leveres inn slik at den kan oppgraderes til ny sesong ved sesongslutt. I kampbagger er det 2-3 kampbagger, ballpumpe, førstehjelpsutstyr (plaster, isposer og tape) og keeperhansker. Det er mulig å supplere med et lite antall hatter og vester fra klubbens utstyrsrom etter avtale med materialforvalter. Vi har i 2019 sesongen hatt mulighet til å fylle på baggene med fotballsokker, leggskinn og capser til utlån. Om vi passer godt på dette så vil det kunne vedvare som et tilbud. Vi har også flere taktikktavler igjen om noen ønsker seg det.

«Alle trenere og lagledere I Snøgg Fotball skal anskaffe siste utgave av klubbtøy. Dette av hensyn til sponsorer som er en stor inntektskilde for klubben. Bruk av treningstøy med utgåtte/ikke eksisterende sponsorer påtrykt skal ikke benyttes under oppdrag for klubben. Dette være seg treninger, kamper, turneringer etc. Alle trenere og lagledere skal ha overdel og underdel. Om det velges t-skjorte/genser/jakke eller shorts/bukse er opp til den enkelte. Retningsgivende for anskaffelse av klubbtøy vil være den til enhver tid gjeldende avtale klubben har. Ved fremvisning av innbetalt støttemedlemskap kan trener/lagleder fakturere klubben inntil kroner 1200,- til innkjøp av tøy.» Jfr. styrevedtak 2019.

Sportsplanen

Sportsplanen er klubbens styringsverktøy og hjelpemiddel for treneren. Målet er at sportsplanen skal gjøre en forskjell på feltet, men da må den være godt forankret hos alle i klubben. SportsplanSnogg2018

Skadetelefonen

Ring tlf 987 02 033. Åpen alle dager mellom kl. 09.00 – 21.00. Les mer