Støttemedlem

Klikk her for å bli støttemedlem

Snøgg fotball har ca. 300 medlemmer

Bestemor, bestefar, tante, onkel, nabo?

Ønsker du å støtte fotballaget til noen som står deg kjær? Det koster bare noen hundrelapper å være støttemedlem. Hjelp oss til å gi barn i familien, vennekretsen og nabolaget en trygg oppvekst og fremtid.

Grasrotandelen

Det er gratis å gi grasrotandelen via ditt kundeforhold hos Norsk Tipping.

Trygge rammer

Alle fotballklubber forplikter seg til å gi barn og ungdom et trygt tilbud. Klubbene har klare holdninger og jobber aktivt mot rusmidler, doping, vold, rasisme og mobbing. Fotball er trygt og godt, morsomt og spennende, rusfritt og sunt – et sted der alle er velkomne – både voksne og barn.

Økonomi

Klubben har ingen ansatte som får lønn, men har andre utgifter. Det koster penger å ha eller å leie bane, forsikring, drakter, baller og annet utstyr. Det koster penger å spille kamper; enten det er seriekamper (en gang i uka) eller en turnering (flere kamper på en dag). Klubben får økonomisk støtte fra stat og kommune og noen klubber får penger fra reklame på bane eller på drakter. Resten av utgiftene må laget dekke – noe skaffes gjennom å gjøre oppgaver som skaffer penger til laget og noe betales av foreldre.

Bestemor, bestefar, tante, onkel, nabo?

Ønsker du å støtte fotballaget til noen som står deg kjær? Det koster bare noen hundrelapper å være støttemedlem.

Grasrotandelen

Det er gratis å gi grasrotandelen via ditt kundeforhold hos Norsk Tipping.