Seriemestere i 4. divisjon!!!

Glitrende siste 45 da Snøgg 2 sikret seriemesterskapet!   AS – 24.09.2019 Snøgg 2 måtte registrere en trå start, men malte sakte, men sikkert Drangedal ned på felgen i 4. divisjonsmøtet mellom lagene på Sport ..

Nytt tilbud: jenteakademiet

Denne helgen startet vi opp noe helt nytt i Snøgg. Jenteakademiet er et tilbud for alle jenter født i 2004 til og med 2007. Tilbudet kommer i tillegg til lagstreningene. Målet er at spillerne skal ..

Fikk sin revansje – banket serielederen

Det ble en neglebitende spennende match da Snøgg og Gulset møttes på Sport torsdag 22. august. Våre gutter var innstilt på å revansjere det ydmykende 0-9-tapet på Gulset stadion tidlig i april. Og visst skulle ..

Vant overbevisende på hjemmebane

Det tok en stund, men så løsnet det virkelig for Snøgg 2 i hjemmemøtet med Skade mandag 19. august. Snøgg 2 ledet 1-0 ved pause etter skåring av Regine. Etter pause sørget Elli (2), Emma ..

Nå er de på opprykksplass

Tre mål signert Vegard Bø Martinsen det siste kvarteret avgjorde kampen til Snøggs fordel da laget gjestet Gjerpen fredag 16. august. Etter å ha ligget under 1-3 endte det til slutt med seier 4-3 til ..

Bortekamp venter i kvartfinalen

Kolbotn blir J19s kvartfinalemotstander i årets NM. Dette er klart etter at oppsettet ble presentert av NFF mandag 19. august. Etter to hjemmekamper på rad i cupen overrasker det ikke at Snøgg nå er satt ..

Her følger du våre lag på Dana Cup

To flotte Snøgg-lag med tilhørende trener- og støtteapparat er på plass under tradisjonsrike Dana Cup som arrangeres denne uka. Lagene er vel innlosjert og har allerede hatt sine første økter på dansk jord. Tirsdag 23. ..