Klart for knallmatch for J16

Velkommen til NM-kamp! AS 23.08.2022 Snøgg Fotball ønsker spillere og ledere i Stabæk Fotball velkommen onsdag 24. august. Det er klart for en kjempekamp på Sport for Liv Marita (bildet) og resten av J16. Etter ..

Slapp jubelen løs etter spennende cupmatch

NM-drømmen lever for J16 etter en nervepirrende avslutning borte mot Hønefoss BK. AS 26.06.2022 Det var en ganske jevn kamp spillemessig da våre J16-jenter møtte Hønefoss BK i NM-kvalifiseringsmatch søndag 19. juni. Spillet vekslet, og ..

  • Vinner av hovedgevinst billotteri 2021. Foto: Telen

Trekningsliste billotteriet 2021

Oversikt over trekningsliste billotteriet 2021 - Notodden FK og Snøgg Fotball 2021: 1. Premie Toyota Aygo X-Play Loddnr: 2747 Vinner: Geir Murstad 2. Premie Scooter Loddnr: 4310 Vinner: Sveinung Håland 3. Premie Reisegavekort Ving Loddnr: ..

Snøgg Fotball gratulerer G14 med en fantastisk sesong!

Dere er kretsmestere, vant OBOS-cupen, og var svært nære ved å vinne hele interkretsserien med en sterk 2.plass. Raushet, treningsglede og vennskap er Snøggs kjerneverdier, og denne gruppen har gjennom hele sesongen virkelig vist hva ..

Oppstart for årets 1. klassinger

Vil 1. klassingen din spille fotball i Snøgg? Oppstart av treninger fra 8. september, dette er et tilbud til gutter og jenter født i 2015 – årets 1. klassinger! Når? Onsdag 8. september kl. 17.00-18.00 ..

  • Opplevelser for livet

Meld deg inn her – eller;

- sjekk ditt medlemskap Medlemskap.nif.no/23386 Du finner masse nyttig info her på nettsiden: Info til spillere / medlemmer: Spillere/medlemmer Spilletider, treningstider: Treningstider/kamper  Våre lag / hvem er trenere?: Våre lag Kalender med påmeldingsfrister, styremøter, kurs, ..

Vi er i finalen i OBOS-cup!

Snøgg dro til Sandefjord i øsende regn, møtte et Sandefjordlag med fart i beina og raske pasninger. Vi lå under med to mål, gravde dypt, løftet hodet og dro seieren i land! Det er så ..

Sparket i gang kretskamper på Pors Stadion

25. oktober var gutter og jenter 2006 og 2007 endelig i gang med kretskamper igjen. Det ble spilt to kamper for guttene og to for jentene. Bildene viser våre 2007-jenter og -gutter som i helga ..

Sesongavslutning G11

Vi hadde en flott markering av sesongslutt for seriespill for verdens beste Snøgg gutter-11 Kvelden ble feiret med pizza, brus og pokaler til alle. Flere av gutta holdt til og med taler til sine lagkamerater, ..

Fotball avslutning for J9 og J8

For en herlig gjeng! Først ble det spilt en kjempespennende kamp hjemme mot Skarphedin. Deretter ble det både pizza, brus, premier, pokaler, lek og moro. Takk for en kjempefin sesong. Og vi håper at alle ..

Gladmelding til våre minste fotballspillere!

Vi har fått penger fra Notodden kommune for å komme i gang med trening på Sport.  Banen er oppgradert med gummikuler og vi har ryddet fint rundt banen. De minste har ikke hatt mål i ..

Treninga for de ivrigste er i gang igjen

Det blåste og regnet "katter og bikkjer", men deltakerne på den første utgaven av Jenteakademiet i 2020 ga jernet fra start til slutt. 09.02.2020 AS Det var årets mest vindfulle dag så langt, men akademiøkta ..

Oppstart jenteakademiet søndag 9. februar 2020

Da er det duket for oppstart av jenteakademiet for sesongen 2020. Jenteakademiet er et tilbud for jenter født i 2005 tom 2008. Tilbudet går ut til alle Snøgg sine jenter i denne aldersgruppen. Spillere i andre ..

Informasjonsmøte for nye foreldre 10. februar 2020

Har du noen unge håpefulle som er nysgjerrig på å begynne å spille fotball⚽️⚽️⚽️?  Mandag 10.02 fra 18:30-19:30 er det informasjonsmøte for nye foreldre, jenter og gutter født i 2013. Møtet avholdes på Snøgghuset. Vel ..

Seriemestere i 4. divisjon!!!

Glitrende siste 45 da Snøgg 2 sikret seriemesterskapet!   AS – 24.09.2019 Snøgg 2 måtte registrere en trå start, men malte sakte, men sikkert Drangedal ned på felgen i 4. divisjonsmøtet mellom lagene på Sport ..

Nytt tilbud: jenteakademiet

Denne helgen startet vi opp noe helt nytt i Snøgg. Jenteakademiet er et tilbud for alle jenter født i 2004 til og med 2007. Tilbudet kommer i tillegg til lagstreningene. Målet er at spillerne skal ..

Fikk sin revansje – banket serielederen

Det ble en neglebitende spennende match da Snøgg og Gulset møttes på Sport torsdag 22. august. Våre gutter var innstilt på å revansjere det ydmykende 0-9-tapet på Gulset stadion tidlig i april. Og visst skulle ..

Vant overbevisende på hjemmebane

Det tok en stund, men så løsnet det virkelig for Snøgg 2 i hjemmemøtet med Skade mandag 19. august. Snøgg 2 ledet 1-0 ved pause etter skåring av Regine. Etter pause sørget Elli (2), Emma ..

Nå er de på opprykksplass

Tre mål signert Vegard Bø Martinsen det siste kvarteret avgjorde kampen til Snøggs fordel da laget gjestet Gjerpen fredag 16. august. Etter å ha ligget under 1-3 endte det til slutt med seier 4-3 til ..

Bortekamp venter i kvartfinalen

Kolbotn blir J19s kvartfinalemotstander i årets NM. Dette er klart etter at oppsettet ble presentert av NFF mandag 19. august. Etter to hjemmekamper på rad i cupen overrasker det ikke at Snøgg nå er satt ..

Her følger du våre lag på Dana Cup

To flotte Snøgg-lag med tilhørende trener- og støtteapparat er på plass under tradisjonsrike Dana Cup som arrangeres denne uka. Lagene er vel innlosjert og har allerede hatt sine første økter på dansk jord. Tirsdag 23. ..