EKSTRAORDINÆRT årsmøte 29. september 2020

Avholdes tirsdag 29/9 klokken 20.00 i peisestua på Snøgghuset. Sak: Behandle nye satser for treningsavgift, gjelder kun sesongen 2020, grunnet korona.   SAKSDOKUMENTER: Vedtak om behandling av treningsavgift for 2020 - 29.09.2020 Forslag til treningsavgift ..

Faktura medlemskontingent og treningsavgift

I september sender ut vi ut faktura på medlemskontingent og treningsavgift. Vi har fått nytt system, som kan føre til nybegynnerfeil. Rydding i medlemslister:  Vi har allerede varslet via lagenes Facebook-grupper og e-post at du ..

Setene er reparert av en ekte Snøgger!

Takk for hjelpen! Stein Olav Odden tok tak og reparerte stolryggene på Sport. Store skiver og mye skruing måtte til! Nå er alle setene i orden, vi håper de får være i fred!  

Vinnere av reiselotteriet 2020

Vinneren av førstepremien er Maryanna B. Haslekås. Gratulerer! Du har vunnet et reisegavekort på kr 12.000,- premie: 0112 Maryanna B. Haslekås premie: 3083 Yngve Boye-Hansen premie: 1436 Kjetil Høyset premie: 3707 Tove Magnussen premie: Kari ..

Koronapresisering 5. juni – grupper

NFF kom med nye presiseringer 5. juni. I den kommende perioden gjennomføres treninger i hovedsak i egen klubb. Treninger og varianter av samlinger på tvers av klubber bør unngås. Generelt om trening i klubb  Treningsgruppene ..

Nå kan vi spille igjen

- her er retningslinjene. Nå kan barn og ungdom spille mot hverandre igjen! Fremdeles gjelder en-meters regelen før og etter trening - og i drikkepauser. Det er under den uformelle aktiviteten før, under og etter ..

Trening under Koronasituasjonen

Nå skjer det ytterligere oppmykning av de strenge restriksjonene knyttet til aktivitetene våre. Som dere kanskje har fått med dere består mange av de rammene som er kjente under koronasituasjonen, men oppmykningene gjør det lettere ..

Årsmøte i Snøgg Fotball 28 mai. klokken 19.00

Det utsatte årsmøtet i Snøgg Fotball vil avholdes torsdag 28. mai klokken 19.00 i peisestua på Snøgghuset, i henhold til smittevernsregler. Vil vil gi dere gode og trygge rammer med hensyn til smittevern, og ber ..

Fotballbanen i Lisleherad også stengt

Vi gjør oppmerksomme på at fotballbanen i Lisleherad også er stengt. Her er tips til fotballøvelser dere kan gjøre på egenhånd hver dag: https://www.odd.no/tren Jo mindre vi er sammen nå - jo mindre sprer viruset seg ..

Vi må vise solidaritet med våre 11.000 idrettslag

Kjære idrettsvenner. Norsk idrett står i en krise. Myndighetene fattet på torsdag et gjennomgripende, men nødvendig, vedtak som rammer det norske samfunnet og idretten hardt. All organisert trening, samlinger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. ..

ALL FOTBALLAKTIVITET I SNØGG UTGÅR

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer at all form for trening, samlinger og kampaktivitet i Snøgg Fotball utgår fra og med torsdag 12. mars. Vedtaket kommer som følge av ..

Lyst på vår nye hettegenser?

Den kan bli din for 300,-. Se her hvordan. Overskudd av salg vil bidra til å holde kontingent og avgifter så lave som mulig. Se vedlegg for bestilling (lenke nedenfor). Fyll inn de grønne feltene ..

AVLYST/UTSATT – Årsmøte 17. mars 2020

Grunnet Koronatiltakene i samfunnet er årsmøtet utsatt. Den 17. mars kl. 19.00 avholdes årsmøte i Snøgg Fotballklubb. Årsmøtet er idrettslagets høyeste myndighet og avholdes ordinært én gang i året. I praksis er årsmøtet de registrerte medlemmene ..

Prisutdeling for fotballåret 2019

Kretsting ble gjennomført 8. februar 2020. På tinget ble det også delt ut priser for fotballåret 2019. Bl.a. Fair Play pris, årets unge spiller, årets breddeklubb, årets fotballnavn, osv. Årets mest fremgangsrike dommer, Michael Hayel ..

Medlemskontigent er satt til kr 100,-

På ekstraordinært årsmøte 4. februar 2020 ble medlemskontingent fastsatt til kr. 100,- for alle medlemmer.   Bakgrunn: Vi ønsker å oppnå målet om «flest mulig – best mulig – lengst mulig». Derfor vil vi redusere ..

Snøgg fotball har ansatt Joakim Hykkerud

Før jul lyste Snøgg fotball ut en ledig 50 % midlertidig stilling som prosjektkoordinator- marked. I forrige uke gjennomførte vi intervjuer av sterke kandidater til stillingen. Vi kan med glede informere om at Joakim Hykkerud ..

Klubbuke på Sport 1 (Tuvensenteret)

I uke 6 (mandag 3.2 til torsdag 6.2) er det ny klubbuke på Sport 1 med mulighet til å få ekstra rabatt. ⚽️⚽️⚽️ Vi har rabatt på klubbtøy, løpesko, fotballsko og treningstøy.  Som klubbtøy så ..

Ekstraordinært årsmøte 4. februar

Avholdes tirsdag 4. februar kl. 20.00 i peisestua på Snøgghuset. Sak: Fastsette medlemskontingent. Saksdokumenter , se lenker nedenfor.   Vedtak om forslag til ny medlemskontingent - 16.01.2020 Påmeldingsavgift Snøgg 2020 (4)

Disse leder ungdomsjentene videre

Trenerkabalen for de fleste lagene i Snøgg Fotball i 2020 er nå landet. I denne sammenhengen kaller sportslig utvalg inn til infomøte for de ulike "grenene" i klubben. Mandag 6. januar møtte et bunnsolid knippe trenere ..

Julekalenderne har kommet

De tradisjonelle julekalenderne har kommet og er klare for salg. Kun kr 50,- Ta kontakt med fotballspillere du kjenner dersom du vil kjøpe en kalender. Snøgg fotball kommer også til å stå på Tuven nå ..

Vinnerne av billotteriet er kåret

Lørdag 9. november ble vinnerne av billotteriet trukket. Se bilde for resultat. Silje Hjell vant førstepremien, en Toyota Aygo X-Ply. Vi gratulerer.

Styremøte 14. november

Neste styremøte er 14. november. Meld evt. saker til styreleder eller klubbens e-post adresse, se under "om oss".