Ekstraordinært årsmøte tirsdag 4. februar 2020

Avholdes tirsdag 4. februar kl. 20.00 i peisestua på Snøgghuset. Sak: Fastsette medlemskontingent. Saksdokumenter , se lenker nedenfor.   Vedtak om forslag til ny medlemskontingent - 16.01.2020 Påmeldingsavgift Snøgg 2020 (4)

Disse leder ungdomsjentene videre

Trenerkabalen for de fleste lagene i Snøgg Fotball i 2020 er nå landet. I denne sammenhengen kaller sportslig utvalg inn til infomøte for de ulike "grenene" i klubben. Mandag 6. januar møtte et bunnsolid knippe trenere ..

Julekalenderne har kommet

De tradisjonelle julekalenderne har kommet og er klare for salg. Kun kr 50,- Ta kontakt med fotballspillere du kjenner dersom du vil kjøpe en kalender. Snøgg fotball kommer også til å stå på Tuven nå ..

Vinnerne av billotteriet er kåret

Lørdag 9. november ble vinnerne av billotteriet trukket. Se bilde for resultat. Silje Hjell vant førstepremien, en Toyota Aygo X-Ply. Vi gratulerer.

Styremøte 14. november

Neste styremøte er 14. november. Meld evt. saker til styreleder eller klubbens e-post adresse, se under "om oss".

Billotteriet 2019

Dette er en viktig inntektskilde for klubbene og vi håper alle står på og prøver å selge til foreldre, besteforeldre, onkler, tanter, naboer, etc, slik at årets lotteri blir en økonomisk suksess for begge klubber ..

Fotballkretsen inviterer til fagdag

Søndag 25. august inviterer Telemark fotballkrets til fagdag knyttet til temaet  jenter- og kvinnefotball lokalt, nasjonalt og internasjonalt i Snøgghus-kjelleren. Fagdagen arrangeres i forkant av Snøgg-damenes hjemmemøte med Grand Bodø i 1. divisjon. Jentene på agendaen ..

Roger Eilertsen (1956-2019)

Han var levende opptatt av fotballen i Telemark og en hedersmann knyttet til sitt virke som daglig leder i Telemark fotballkrets. Roger Eilertsen døde 16. mai og ble bisatt i Eidanger kirke 28. mai. Våre ..

Signerte storavtale med Notodden Energi

Den omfattende avtalen ble signert av administrerende direktør i Notodden Energi, Olav Forberg, og styreleder i Snøgg Fotball, Ola Wårås, torsdag 23. mai. Avtalen strekker seg ut 2022 og er den største Snøgg Fotball har ..