Tapte mot Åsane – nå blir det vrient

Det brenner et blått lys for Snøgg-damenes 1. divisjonsplass neste år etter lørdagens nullpoenger på regnvaskede Myrdal stadion.   AS - 14.09.2019 Vi kom til Bergen mot håp om og tro på tre poeng. Da vi ..

Sikret sesongens første hjemmeseier

Det skulle bli en festdag på Sport søndag 25. august sett med Snøgg-øyne. Hjemmeoppgjøret mot Grand Bodø endte med seier 2-0 til våre jenter. Kampen sett under ett må det sies å være et rettferdig ..

Ny tøff match venter for damene

Dersom 1. divisjonsplassen skal beholdes bør det helst bli tre poeng til Snøgg i søndagens oppgjør mot Grand Bodø. Muligheten er helt klart til stede, selv om poengfangsten så langt har vært laber. Jentene trener ..

God forsvarskamp til liten nytte

Det vil seg fortsatt ikke helt for damelaget som måtte tåle å tape 0-2 i bortemøtet med Hønefoss BK søndag 18. august. Én tidlig i hver omgang Hjemmelaget tok ledelsen ut av ingenting etter tolv ..

Sikret NM-avansement etter ekstraomganger

Det ble en spennende kveld på Sport da Snøgg og Stabæk sine J19-lag møttes i åttedelsfinale i cupen torsdag 15. august. Til slutt - det vil si etter spilte 100 minutter (90 pluss to ganger ..

Spilte seg stort opp – det holdt ikke

Det endte med tap 0-2 for Snøgg i seriemøtet med Nanset fredag 9. august. Begge gjestenes mål kom før pause i en omgang der våre jenter slet med å få satt spillet slik de ønsket. ..

– Dritkleint å sitte sånn

Han har hatt noen varme ansiktsmåneder - Snøgg-damenes trener Frode Telseth. Omfanget av skjegg har nemlig blitt større og større siden Telseth lovte å droppe skjeggklipp fram til første serieseier var et faktum. Etter søndagens ..

Ble straffet etter misbrukte sjanser

Det ble en spennende og ganske så underholdende kamp da Snøgg-damene tok imot Amazon Grimstad på Sport søndag 26. mai. Våre jenter leverte en god match og hadde sjanser nok til å avgjøre kampen. I ..

Klart for super-søndag på Notodden

Søndag 26. mai blir det dobbel dose med 1. divisjonsfotball på Notodden i og med at både Snøgg-damene og NFK-herrene har hjemmekamp. Første lag i ilden er våre jenter som tar imot Amazon Grimstad med ..

Sikret årets første poeng på hjemmebane

Det unge Snøgg-laget leverte en førsteomgang under pari, men kom tilbake i andre omgang og kunne med hell ha notert årets første serieseier søndag 19. mai. I stedet endte det 1-1 mot fortsatt ubeseirede Kaupanger. ..

Jakten på en trepoenger fortsetter

Det har vært mye stang ut for damelaget i seriespillet i 1. divisjon hittil i år. Sist helg ble det imidlertid en opptur da laget knep ett poeng borte mot fjorårets toppserielag Grand Bodø. Kampen ..