Klare for treningsleir

Dametroppen er på vei til sørlige breddegrader. AS 21.02.2020 19 spillere pluss trenerteam deltar på årets treningsleir for 2. divisjonsdamene. Flyet med spillere og ledere lettet fra Gardermoen fredag formiddag 21. februar. I dagene som ..

Velkommen i teamet, Andreas!

Snøgg Fotball ønsker Andreas Hørgård Salvesen (27)  velkommen som ny keepertrener for damene. AS 10. februar 2020 Hørgård Salvesen hadde sin første keeperøkt med våre tre keepere på damelaget på Sport fredag 10. januar. Han ..

2020-sesongen er i gang!

Damelagets første treningsøkt for sesongen ble gjennomført med humør og trøkk på vintergrønne Sport fredag 3. januar. AS Under hovedtrener Frode Telseths kyndige ledelse ble det ei god økt med et tjuetall spillere på plass ..

God jul!!!

Snøgg Fotball ønsker alle medlemmer, venner og støttespillere en riktig god jul! 23.12.2019 Kos dere maks i julehøytiden:) Heia Snøgg!!! Styret  

Styrker teamet rundt damelaget

Snøgg Fotball forlenger med Frode Telseth som blir hovedtrener for damene også i 2020. Telseth har ledet laget i 2019 og har etter klubbens vurdering gjort en meget bra jobb, selv om det endte med ..

Ned med flagget til topps

Snøgg rykker ned. Håpet om videre 1. divisjonsspill for jentene våre er ute. Men våre jenter har all ære av sesongen.   Andreas Soltvedt - 23.09.2019 Sportslig leder   Det var den siste livlina. Men ..

Tapte mot Åsane – nå blir det vrient

Det brenner et blått lys for Snøgg-damenes 1. divisjonsplass neste år etter lørdagens nullpoenger på regnvaskede Myrdal stadion.   AS - 14.09.2019 Vi kom til Bergen mot håp om og tro på tre poeng. Da vi ..

Sikret sesongens første hjemmeseier

Det skulle bli en festdag på Sport søndag 25. august sett med Snøgg-øyne. Hjemmeoppgjøret mot Grand Bodø endte med seier 2-0 til våre jenter. Kampen sett under ett må det sies å være et rettferdig ..

Ny tøff match venter for damene

Dersom 1. divisjonsplassen skal beholdes bør det helst bli tre poeng til Snøgg i søndagens oppgjør mot Grand Bodø. Muligheten er helt klart til stede, selv om poengfangsten så langt har vært laber. Jentene trener ..

God forsvarskamp til liten nytte

Det vil seg fortsatt ikke helt for damelaget som måtte tåle å tape 0-2 i bortemøtet med Hønefoss BK søndag 18. august. Én tidlig i hver omgang Hjemmelaget tok ledelsen ut av ingenting etter tolv ..

Sikret NM-avansement etter ekstraomganger

Det ble en spennende kveld på Sport da Snøgg og Stabæk sine J19-lag møttes i åttedelsfinale i cupen torsdag 15. august. Til slutt - det vil si etter spilte 100 minutter (90 pluss to ganger ..

Spilte seg stort opp – det holdt ikke

Det endte med tap 0-2 for Snøgg i seriemøtet med Nanset fredag 9. august. Begge gjestenes mål kom før pause i en omgang der våre jenter slet med å få satt spillet slik de ønsket. ..

– Dritkleint å sitte sånn

Han har hatt noen varme ansiktsmåneder - Snøgg-damenes trener Frode Telseth. Omfanget av skjegg har nemlig blitt større og større siden Telseth lovte å droppe skjeggklipp fram til første serieseier var et faktum. Etter søndagens ..

Ble straffet etter misbrukte sjanser

Det ble en spennende og ganske så underholdende kamp da Snøgg-damene tok imot Amazon Grimstad på Sport søndag 26. mai. Våre jenter leverte en god match og hadde sjanser nok til å avgjøre kampen. I ..

Klart for super-søndag på Notodden

Søndag 26. mai blir det dobbel dose med 1. divisjonsfotball på Notodden i og med at både Snøgg-damene og NFK-herrene har hjemmekamp. Første lag i ilden er våre jenter som tar imot Amazon Grimstad med ..

Sikret årets første poeng på hjemmebane

Det unge Snøgg-laget leverte en førsteomgang under pari, men kom tilbake i andre omgang og kunne med hell ha notert årets første serieseier søndag 19. mai. I stedet endte det 1-1 mot fortsatt ubeseirede Kaupanger. ..

Jakten på en trepoenger fortsetter

Det har vært mye stang ut for damelaget i seriespillet i 1. divisjon hittil i år. Sist helg ble det imidlertid en opptur da laget knep ett poeng borte mot fjorårets toppserielag Grand Bodø. Kampen ..