Femmerbanen på Sport er offisielt innviet. På vegne av oss alle: Tusen takk til Notodden kommune, Andres Flaaten, Vitae Pro og alle klubbvenner som har bidratt.

AS 08.08.2022

Det var fest på Sport fredag i bluesen. Fest med taler, kake, snorklipping og en bokstavelig talt strålende (!) «salutt» som kanskje gjorde noen fuktige i luggen.

Et tverrpolitisk vedtak i Notodden kommune danner grunnlaget for etableringen av den nye flotte femmerbanen. Notodden kommune eier nyvinningen, mens Snøgg Fotball skal drifte den. Skjønt uten en kvart million kroner til etableringen fra VitaePro med VitaePro-gründer og nå styremedlem i selskapet, Andres Flaaten, i spissen, hadde det ikke latt seg gjøre å realisere banen så fort.

Banen har da også fått navnet VitaePro-banen.

Vi i Snøgg er dere evig takknemlige alle sammen. Femmermatta, som også kan fungere som to treer-baner, blir et suverent tilskudd til det allerede flotte anlegget på Sport og ikke minst en boltringsplass for de yngste i klubben vår.

Tusen takk til alle bidragsytere en gang til!

Alle foto: Snøgg Fotball

Telen skrev en flott reportasje fra åpningen fredag 5. august. Den leser du HER. (krever innlogging)