NM-drømmen lever for J16 etter en nervepirrende avslutning borte mot Hønefoss BK.

AS 26.06.2022

Det var en ganske jevn kamp spillemessig da våre J16-jenter møtte Hønefoss BK i NM-kvalifiseringsmatch søndag 19. juni. Spillet vekslet, og det var tøffe dueller underveis. Ingen av lagene maktet å skåre i ordinær tid. Heller ikke i ekstraomgangene ble det mål. Dermed skulle matchen avgjøres på straffespark.

Ellevill avslutning

I straffesparkkonkurransen var Snøgg-jentene klart best. Andrea satte inn 1-0 til Snøgg og inntok deretter plassen i mål for så å redde Hønefoss’ første forsøk.

Deretter satte Guro inn 2-0, mens Nina sørget for 3-0 til Snøgg. Hønefoss reduserte til 1-3, men dette skulle bli Snøggs dag. Våre helgrønne jublet vilt da Anine satte inn 4-1 og dermed avgjorde matchen.

Lagleder Linda Andreassen var ikke uventet strålende fornøyd etter sliteseieren.

– Samtlige jenter sto på under hele matchen og kriga sammen. Til ekstraomgangene bestemte vi oss for at dette skulle vi vinne og tok deretter momentet i kampen. Straffeskytterne melde seg, og tok ansvar. En god og fortjent sliteseier, oppsummerer Linda.

Kunne ikke stille

Kampen var  J16s  første i NM-kvaliken ettersom Modum ikke kunne stille lag til NM-kvalikmatchen som skulle vært spilt 29. mai.

Nå venter 1. rundekamp i NM for våre jenter. Det er ellevilt moro:-)