Damelaget hadde gjestene i kne, men måtte nøye seg med ett poeng i lørdagens match på Sport.

AS 26.06.2022

Det har vært langt mellom seirene for Snøgg-damene i årets 2. divisjon, avdeling 2.  Målt ut ifra spill, organisering og innsats i seriemøtet med Frigg på Sport lørdag 25. juni tør vi imidlertid håpe på at det blir flere trepoengere etter hvert. Dette var utvilsomt en meget bra gjennomført kamp av våre jenter.

Strålende skåring

Frigg, som lå på tredjeplass på tabellen før møtet med Snøgg, var det førende laget i begge omganger. Men våre utvalgte elleve jobbet meget godt som kollektiv og var ofte farlige på kontringer. Gjestene tok likevel ledelsen på en suser av et skudd 25 minutter ut i matchen. En ellers meget god Karine i mål hadde ingen sjanse da ballen føyk opp i krysset.

Snøgg-jentene hang ikke nevneverdig med hodet av den grunn. Etter 36 minutter spilte Therese HB en flott pasning til Mali som løp fra sin forsvarer før hun rundet gjestenes keeper og trillet inn utlikningen.

1-1 sto seg til pause.

Tok ledelsen

Etter hvilen fortsatte Frigg å ha mye ball. Men Snøgg-jentene var på hogget hele veien. Etter 53 minutter tok Therese HB ansvar og fikk kriget inn 2-1 til Snøgg etter surr i gjestenes bakre rekker. Jubelen sto i taket i hjemmeseksjonen på Sport da Snøgg hadde snudd kampen.

Seinere i matchen hadde våre damer flere store muligheter til å øke ledelsen. Gjestene på sin side traff metallet bak Karine i Snøgg-buret flere ganger i løpet av kampen. Kampen sett under ett var det derfor ikke ufortjent at Frigg til slutt utliknet til 2-2. Skåringen kom etter 86 minutters spill.

Flere mål ble det ikke i matchen som ble spilt i 30 graders varme. Ingen av lagene var helt fornøyd da de gikk av banen. For Snøggs del var kampen uansett et solid steg fram etter forrige hjemmematch. Siste seriekamp for damene i 2. divisjon før sommerpausen spilles borte mot Ullensaker/Kisa søndag 3. juli. Spiller laget som mot Frigg, er alt mulig.

Her ser du tabellstatus i 2. divisjon, avdeling 2.