Det er klart for en heidundrende match på Notodden kunstgress onsdag 27. april.

AS 26.04.2022

Endelig er det duket for hjemmekamp på Sport for damelaget igjen. Og for et oppgjør vi har i vente når vi tar imot Odds Ballklubb Kvinner til 1. rundekamp i NM onsdag denne uka.

Best i Telemark

At det blir en tøff kamp er hevet over tvil. Mens vi måtte gi tapt for overmakten i serieåpningen mot KFUM, vant Odd-damene 2-0 mot Gimletroll i sin første seriekamp for året. Laget fra Skien har en målsetting om å vinne sin avdeling og ønsker også å rykke opp. Vi på vår side er klare til å reise kjerringa og vise at serieåpningen ikke er representativ for hva vi har å bidra med. Begge lag ønsker å være best i Telemark også etter cupmøtet. Er det rart hvis vi tror på en ellevill match på det nye kunstgresset?

Gamle kjente

Med til historien hører også at Odd har mange tidligere snøggere i stallen. Mona Hegna, Julie Kjosvold Pedersen, Frida Østland Vala, Frida Skoglund Pedersen, Guro Østland Vala og Stine Hørte Myhren er alle spillere som har gitt jernet for hvitt og grønt tidligere. Og ikke minst trenes laget av Even Vala, som var hovedtrener for Snøgg i årene 2015-2018, og som var lederen i teamet som trente Snøgg opp til 1. divisjonsspill i 2019.

Vi ønsker dem alle og resten av troppen velkommen til Sport onsdag og ser fram til en feiende flott match full av nerve.

Kampstart er klokka 19.00. Snøgg-medlemmer og personer under 18 år kommer inn gratis. Øvrige må betale 50 kroner i inngang.

Velkommen skal dere være!

PS! Fotball er best på stadion, men de som ikke kan stille, skal vite at kampen streames live på varden.no.

Heia fotball!!!