Strømprisene er så høye at klubben ikke kan ta ansvar for kostnaden på undervarme på Sport uten å få økt tilskudd. Kommunen bidro til strømregningen i november og desember for å holde banen oppvarmet i forbindelse med nytt kunstgress.

Snøgg har hatt gode møter gjennom høsten med Notodden kommune om ny driftsavtale både for baneanlegget og Snøgghuset. Representanter fra styret i Snøgg fotball var godt i gang med å forhandle frem en meget god samarbeidsavtale med Notodden Kommune og Notodden Fotball også på drift og vedlikehold. Endelig avgjørelse rundt denne avtalen avhenger av hvordan samarbeidsklima blir på det sportslige fremover.
Ingen kunne forutsi de strømprisene vi har nå. Inntil avtaler er på plass eller strømprisene blir vesentlig lavere, må undervarmen være skrudd av på Sport. Når vi ikke har undervarmen på, kan banen heller ikke brøytes. Brøyter vi når snøen er frosset fast i det nye kunstgresset kan det skades.

Det er en mulighet for at NFK og Snøgg kan dele kostnader og holde en av banene i vinterdrift, strømmen er dyr for alle i disse dager! Mye tyder nå på at Optime Arena vil bli satt i drift i løpet av få dager med undervarme på.