Under det digitale årsmøtet i mars ble Bjarne Sørensen kåret til Årets snøgger 2020. Nå har han mottatt det synlige bevis.

AS 12.08.21

Overrekkelsen fant sted i pausen under NM-kampen mellom Snøgg og Kolbotn på Optime Arena onsdag 11. august. Liv Birgit Tobiassen fra sportslig utvalg og sportslig leder Torgeir Bakken representerte klubben da «super-Bjarne» ble hedret på ekte.

At Bjarne fortjener utmerkelsen Årets snøgger er hevet over enhver tvil. Han har gjennom mange år hatt en rekke verv og roller i klubben, er positiv, tar mer enn gjerne i et tak og har det også for vane å gjennomføre det han påtar seg. I 2020 overtok Bjarne også rollen som markeds- og sponsoransvarlig og sikret klubben gode avtaler i en vanskelig pandemisituasjon.

Gratulerer masse med den fortjente utmerkelsen, Bjarne!!!

Les intervju med Bjarne i Telen HER. (Krever innlogging)