Det blåste og regnet «katter og bikkjer», men deltakerne på den første utgaven av Jenteakademiet i 2020 ga jernet fra start til slutt.

09.02.2020 AS

Det var årets mest vindfulle dag så langt, men akademiøkta på Sport ble like fullt solid gjennomført under ledelse av Inger og Eline fra damelaget. Akademiøktene er åpne for alle jenter født i 2005-2008. Spillere fra andre klubber er også velkomne til å delta. På økta søndag 9. februar hadde vi gleden av å møte Anne og Constanse fra Tinn for første gang. De og alle andre i de respektive alderskullene er hjertelig velkommen tilbake i tida utover seinvinteren og våren.

På Jenteakademiet står utvikling av basisferdigheter sentralt. Målet for satsingen er at spillerne utvikler sine tekniske og taktiske ferdigheter. Man melder seg på til Jenteakademiet gjennom sitt eget lags trener. Spillere utenfra kontakter sportslig leder i Snøgg, Andreas Soltvedt.

Neste akademiøkt er på Sport lørdag 15. februar – klokka 11.45-13.30.

Velkommen alle:)

På frontbildet er det Marte fra Snøgg som kjemper mot Anne fra Tinn under akademiøkta søndag 9. februar 2020.

Videre ses Mari i god aksjon på økta.

Så ses instruktør Eline som plutselig ble fanget som en fisk land.

På det siste bildet ses instruktør Inger i konsentrert vigør.