Før jul lyste Snøgg fotball ut en ledig 50 % midlertidig stilling som prosjektkoordinator- marked. I forrige uke gjennomførte vi intervjuer av sterke kandidater til stillingen.

Vi kan med glede informere om at Joakim Hykkerud (33 år) er ansatt i stillingen. For de fleste i Notodden er han mest kjent som en profesjonell håndballspiller i Drammen og TSV Hannover Burgdorf i Tyskland. Etter 12 år som profesjonell håndballspiller har Hykkerud opparbeidet seg en erfaringsbank som lagspiller. Dette gjelder ikke bare på håndballbanen, men også utenfor. Dette tror vi vil være en styrke i samarbeid med sponsorer og andre klubber i regionen. Vi tror Hykkerud sitt brennende samfunnsengasjement og ideer rundt rekruttering av spillere vil bidra til å nå klubbens mål om flest mulig – lengst mulig – best mulig.

Klubben står nå foran oppgaver og prosjekter som er viktige for Snøgg Fotballklubb som klubb, men også for Snøgg Fotballklubb som ressurs for lokalsamfunnet på Notodden. Dette vil imidlertid kreve et særlig behov for koordinering og arbeid på dagtid. Snøgg Fotballklubb har derfor vedtatt å ansette en prosjektkoordinator- marked i en 50% midlertidig stilling.

Vi gleder oss til å samarbeide med deg, Joakim Hykkerud.