Snøgg Fotball ønsker Andreas Hørgård Salvesen (27)  velkommen som ny keepertrener for damene.

AS 10. februar 2020

Hørgård Salvesen hadde sin første keeperøkt med våre tre keepere på damelaget på Sport fredag 10. januar. Han erstatter Roar Finnebråten som har levert varene i fire sesonger, men som ikke kunne påta seg tilsvarende i år.

27 år gamle Andreas Hørgård Salvesen gjorde en flott figur i sitt første møte med spillerne. Selv kommer Andreas fra Kristiansand hvor han har gått gradene i Randesund IL. De seinere årene har han studert i Bø hvor han også tar en master innenfor idrett. 27-åringen har dessuten vært fast sisteskanse for herrene i Skarphedin IL og er i gang med forberedelsene til en ny sesong med de blåhvite.

Med Andreas Hørgård Salvesen  på plass er trenerteamet for damelaget i 2020 komplett. Velkommen skal du være, Andreas! Vi gleder oss til fortsettelsen!

På bildet er Andreas Hørgård Salvesen flankert av (f.v.) Ida Bruserud, Karine Rulnes Faane og Kine Helgaseth.

Heia Snøgg!!!