Damelagets første treningsøkt for sesongen ble gjennomført med humør og trøkk på vintergrønne Sport fredag 3. januar.

AS

Under hovedtrener Frode Telseths kyndige ledelse ble det ei god økt med et tjuetall spillere på plass under årets første fellestrening. De fleste av ansiktene var velkjente. To prøvespillere var imidlertid også blant dem som tråkket til på økta. Ekstra moro var det å se ungjentene Mali og Thea fra J15 boltre seg sammen med de mer erfarne 2. div.damene.

Førstelagsstallen for 2020 er ikke landet ennå. Alle var heller ikke til stede da bildet ble tatt.

Men innsatsen og spillet som ble lagt til grunn på treninga levner ingen tvil om at Snøgg har en flott gjeng som basis når treningssesongen sparkes i gang. Nå gjelder det bare å trene godt framover, alle!

Blir spennende!

Heia Snøgg!!!