Dette er en viktig inntektskilde for klubbene og vi håper alle står på og prøver å selge til foreldre, besteforeldre, onkler, tanter, naboer, etc, slik at årets lotteri blir en økonomisk suksess for begge klubber (NFK og Snøgg fotball).

Kun 8 lodd per loddbok.

Alle medlemmer av Snøgg fotball levere inn sine bøker til foreldrekontaktene som hvert lag skal opprette. Foreldrekontaktene kan levere bøkene på Snøgghuset torsdag 24. oktober kl. 18-20 og fredag 25. oktober kl. 18-20.

Evt. spørsmål til billotteriet kan gjøres til Laila: 99 64 92 95

Se eget skriv som ble gitt ut med loddboka.

Informasjon om foreldrekontakt finner du på nettsiden.

Bortkommen loddbok må erstattes med kr 1.600,-

Penger for solgte lodd skal inn på konto: 2699.44.13375. Innbetaling merkes med 1. loddnummer i boka og spillers navn.