Glitrende siste 45 da Snøgg 2 sikret seriemesterskapet!

 

AS – 24.09.2019

Snøgg 2 måtte registrere en trå start, men malte sakte, men sikkert Drangedal ned på felgen i 4. divisjonsmøtet mellom lagene på Sport mandag 23. september. Det endte til slutt med en sterk seier 8-0 til våre jenter i møtet med de røde og blå fra vest i Telemark.

Førsteomgang under pari

Før hvilen var det likevel lite som røpet at dette var topp mot bunn i avdelingen. Våre jenter slet med samhandlingen, mens gjestene til stadighet yppet seg – dog uten at de kom til de største farlighetene foran Karine som sto en solid kamp i mål for oss.

Vi burde uansett ha ledet komfortabelt før pause. Svake avslutninger og mange løp i offside gjorde sitt til at det sto 0-0 helt til det 37. minutt da Guro brøt gjennom på høyrekanten og satte ballen kontrollert i kassa. Derfra og ut var det aldri noen tvil om hvor seieren ville havne.

Ketsjupeffekt etter pause

Etter hvilen var det nemlig duket for målbonanza fra hjemmelaget. Jorunn noterte to, Emma sikret to, Regine skåret to og Elisabeth satte én. Men til tross for mange skåringer var det likevel spillet laget vartet opp med som gledet aller mest. Unggjentene i laget leverte i mengder – også assists, og forsvarsrekka – anført av Elin, Mina, Stine og Marta – levnet aldri gjestene en sjanse. Dette var Snøgg 2s kveld – og hele klubbens for den saks skyld.

Med seieren er det nemlig klart at Snøgg 2 rykker opp til 3. divisjon i 2020. All ære til alle som har bidratt i den råsterke sesongen.

Møt opp 25. oktober

Snøgg 2s siste seriematch for sesongen spilles hjemme på Sport fredag 25. oktober. Motstander er Skarphedin 2. Kampstart er klokka 19.00. Be there!!! Jentene fortjener all den hyllest de kan få!