Det brenner et blått lys for Snøgg-damenes 1. divisjonsplass neste år etter lørdagens nullpoenger på regnvaskede Myrdal stadion.

 

AS – 14.09.2019

Vi kom til Bergen mot håp om og tro på tre poeng. Da vi dro hjem igjen, visste vi at vi hadde tapt fortjent. Åsane vant den viktige kampen 4-0. Det var ingen god dag på jobben for Snøgg-kollektivet.

Ja, vi hevet oss veldig i andre omgang. Men på stillingen 3-0 hadde Åsane i prinsippet grei kontroll. To billige skåringer før hvilen og en heading etter hjørnespark like etter pause avgjorde matchen i målprotokollen.

Før pause var Åsane utvilsomt det beste laget. Vi ble altfor lave, og Åsanes keeper hadde en særdeles rolig kamp. Heldigvis fikk hun mye mer å gjøre etter hvilen. Cec var nærmest til å skåre for Snøgg, men frisparket hennes tangerte dessverre bare tverrliggeren på oversiden.

At hjemmelaget kontret inn 4-0 rett før fulltid bryr vi oss mindre om. Vi var fullt på høyde med – og vi vil også mene – bedre enn hjemmelaget etter pause. Bare synd at vi ikke kom i gang før kampen i prinsippet var avgjort.

Med 0-4 borte mot Åsane skal det mye til for Snøgg å sikre spill i 1. divisjon i 2020. Matematisk er det fortsatt mulig. Og dermed er settingen satt. Vi skal gi jernet i alle kamper ut sesongen. Det starter hjemme mot serieleder Fløya i neste serieomgang. Vi har spilt mot dem to ganger tidligere i år, og vi er ikke redde.

På bildet ses Eline i aksjon i kampen mot Åsane lørdag 14. september 2019. Eline var helt klart blant Snøggs beste spillere i kampen som dessverre endte med tap 0-4 for våre jenter.

Uansett er vi snøggere til vi dør!!!

Heia Snøgg!!!