Det skulle bli en festdag på Sport søndag 25. august sett med Snøgg-øyne. Hjemmeoppgjøret mot Grand Bodø endte med seier 2-0 til våre jenter. Kampen sett under ett må det sies å være et rettferdig resultat. Snøgg hadde sjanser i fleng til å skåre. Mens gjestene i liten grad kom til farligheter og knapt en eneste gang truet oss skikkelig etter åpent spill.

To de siste ti

Den første skåringen ble satt inn av Mona vel ti minutter før slutt. Ballen sang i nota etter at gjestenes meget gode sisteskanse hadde vært uheldig med sin inngripen. En uavhengig jury kåret også Mona til Snøggs beste spiller i kampen.

Kort før full tid punkterte Snøgg matchen da Frida SP raget høyest i en duell i feltet og stanget inn 2-0 – til øredøvende jubel fra folket på hjemmetribunen.

«Cupfinale» i hver kamp framover

Seieren gjør at det fortsatt er innen rekkevidde for Snøgg å klare seg i årets 1. divisjon. Men det er fortsatt langt opp til sikker plass. Skal oppholdet i 1. divisjonen bli på mer enn ett år må det helst bli seier allerede i neste kamp. For Snøgg-damene spilles den borte mot Åsane lørdag 14. september.

Skjønt vi har fortsatt trua. Med samme trøkk og kvalitet som mot Grand Bodø er alt fortsatt mulig.

 

Her er status i 1. divisjon per 26. august.

Les hva Telen (krever innlogging) skriver om Snøgg-Grand her.

Les hva Varden (krever innlogging) skriver om Snøgg-Grand her.

 

Foto: Johannes Brendemo