Dersom 1. divisjonsplassen skal beholdes bør det helst bli tre poeng til Snøgg i søndagens oppgjør mot Grand Bodø. Muligheten er helt klart til stede, selv om poengfangsten så langt har vært laber. Jentene trener imidlertid godt. Det er god stemning i troppen som i praksis er skade- og sykdomsfri. Gjestene fra nord kan med andre ord ikke regne med noen «tur i parken» når seriekampen sparkes i gang søndag ettermiddag.

Toppserielag i 2018

Våroppgjøret mellom de to lagene endte 2-2. Det må sies at Grand Bodø har hatt et oppsving siden den gang. Mens vi nylig tapte 0-3 for Nanset, vant Grand Bodø 4-0 over samme motstander i forrige serierunde. Klubben fra nord har lang erfaring med spill høyt oppe i divisjonene og var i Toppserien så seint som i 2018. Det er ingen tvil om gjestene blir store favoritter på Sport søndag.

Ikke redde for noen

Går det imidlertid som Snøgg vil og håper er dette kampen som kickstarter poengfangsten for resten av høsten. Våre jenter må sies å ha fått dårlig betalt for spill og innsats som er lagt ned så langt i sesongen. Kampene i år har i all hovedsak vært jevne, sett med Snøgg-øyne. Det unge Snøgg-laget har vist at de ikke frykter noen motstander.

Alt ligger dermed til rette for en flott match på Notodden kunstgress søndag. Kampstart er klokka 17.00. Vi håper mange tar turen på det som blir en stor fotballdag på Sport!

Her er kamp- og tabellstatus i 1. divisjon kvinner.

Foto: Johannes Brendemo