Det tok en stund, men så løsnet det virkelig for Snøgg 2 i hjemmemøtet med Skade mandag 19. august. Snøgg 2 ledet 1-0 ved pause etter skåring av Regine. Etter pause sørget Elli (2), Emma og Fride for at det til slutt sto fem i målprotokollen for hjemmelaget.

Fortjent seier til jentene

Skade på sin side maktet aldri å få ballen i mål. Dermed endte det med en bunnsolid seier 5-0 til våre jenter som er i ferd med å koble et solid grep om førsteplassen. Nå vil vi mene det bare er en totalkollaps som kan frata laget avdelingsseieren.

Skjønt lag har kollapset før.

Vanskelig motstander venter

Det gjelder å holde fokus framover nå, jenter. Allerede kommende mandag venter en ny tøff motstander. Da tar Snøgg 2 turen til Bamble for å møte Stathelle 2.

 

Her er status i 4. divisjon Telemark.

Heia Snøgg!!!