Det ble en neglebitende spennende match da Snøgg og Gulset møttes på Sport torsdag 22. august. Våre gutter var innstilt på å revansjere det ydmykende 0-9-tapet på Gulset stadion tidlig i april. Og visst skulle Simen Horgen og hans soldater få resultatet de drømte om på forhånd.

Nykommer avgjorde

Rett skal være rett. Etter tapet borte mot Gulset 11. april har ikke herrelaget tapt en kamp. I sommer har vi hatt en del spillere  i avgang. Men noen har også kommet inn. Og det var nettopp nykommeren Selemon Sunde – tidligere Heddal IL – som sikret Snøgg-seieren da gutta hang i tauene mot slutten av kampen torsdag kveld.

Da klokka hadde rundet 90 minutter, dunket nemlig Selemon til fra 30 meters hold. Ballen gikk i en fin bue over Gulsets keeper og i mål til ellevill jubel fra hjemmelagets spillere. Dermed endte det med seier 3-2 til Snøgg som holder opprykksplassen og nå bare er to poeng bak Gulset på tabellen.

Ikke rart trener Simen Horgen var en fornøyd mann etter kampen.

La seg lavt mot serieledereb

– Vi bestemte oss for å ligge lavt, slik at vi hadde kontroll bakover. Det fungerte godt i første omgang. De kom ikke til noe, og vi tok med oss en 1-0-ledelse inn i garderoben. I andre omgang skårer vi på nytt etter tre minutter. Ting ser veldig bra ut, men så slipper vi dem inn i kampen ved at de får to kjappe mål, forteller Horgen som i likhet med resten av gjengen gledet seg stort over Selemons herlige avgjørende skåring.

– Et veldig bra skudd som gjør at vi tar tre deilige poeng mot favorittene, sier Horgen.

Her er status i 5. divisjon, Telemark.

Neste kamp for Snøgg-herrene spilles borte mot Hei 2 torsdag 29. august.

Grattis med superseier over Gulset, gutter!:)

Heia Snøgg!!!

Foto: Stian Kvernstuen Grimsrud