Tre mål signert Vegard Bø Martinsen det siste kvarteret avgjorde kampen til Snøggs fordel da laget gjestet Gjerpen fredag 16. august. Etter å ha ligget under 1-3 endte det til slutt med seier 4-3 til Snøgg på Gjerpen stadion. Gutta fikk dermed også revansje for det forsmedelige hjemmemøtet i våres mot laget fra Skien nord.

Tre kjappe avgjorde

Som resultatet antyder var kampen en real batalje. Stillingen ved pause var 2-1. Tjue minutter før slutt økte hjemmelaget til 3-1 før Vegard for alvor skrudde på turboen.

Seieren innebærer at herrene pt ligger på andreplass i avdelingen – fem poeng bak lederlaget Gulset. Sistnevnte vant stort da Snøgg gjestet dem i våres. Torsdag kveld denne uka møtes lagene igjen på Sport. Vi håper på mange publikummere når herrene tar høyde for å revansjere seg mot laget som leder serien.

Kampstart 22. august er klokka 19.30. Håper vi ses:)

 

Her er status i 5. divisjon Telemark.

 

Heia Snøgg!!!