Søndag 25. august inviterer Telemark fotballkrets til fagdag knyttet til temaet  jenter- og kvinnefotball lokalt, nasjonalt og internasjonalt i Snøgghus-kjelleren. Fagdagen arrangeres i forkant av Snøgg-damenes hjemmemøte med Grand Bodø i 1. divisjon.

Jentene på agendaen

– Dette blir en dag fylt med inspirerende innslag rundt temaet jenter- og kvinnefotball både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Et fantastisk VM i Frankrike er akkurat over. Det blir omtalt som tidenes beste VM. Hvordan kan og vil dette påvirke oss som nasjon i framtiden, spør Trine Aaltvedt-Rønning i Telemark fotballkrets i innbydelsen som nå er sendt ut til klubbene.

Bidragsyterne og temaene på fagdagen er disse:

Frode Telseth – hovedtrener Snøgg-damene:  Tanker om Snøgg og inngang til kampen mot Grand Bodø.

Gunhild Kvaalen Herregården – mangeårig Røa-profil og landslagspiller som spilte i Snøgg høsten 2018: Hvordan var det å vokse opp som fotballspiller i Telemark. Hvorfor er det viktig å ta jentene på alvor?

Hege Jørgensen – daglig leder Toppfotball Kvinner: Hvordan vil eller kan VM i Frankrike påvirke den generelle satsingen for fotballen på kort og lang sikt? Hva med Toppfotball i Telemark? Reisen og utviklingen i Toppserien.

 

Påmeldingsfrisen er fredag 23. august. Deltakeravgift: Gratis

 

Slik blir dagen

Her er tidsskjemaet:

14.30-14.40: Velkommen v/ Trine Rønning

14.40-15.00: Frode Telseth

15.00-15.20: Gunhild Herregården

15.20-15.40: Hege Jørgensen

15.40-16.00: Oppsummering og spørsmål

16.00-16.45: Mat

17.00: KAMPSTART: Snøgg.Grand Bodø

 

Påmelding skjer via denne linken: https://fotball.formstack.com/forms/fagdag__jenter

Velkommen!:)

AS