Det ble en spennende kveld på Sport da Snøgg og Stabæk sine J19-lag møttes i åttedelsfinale i cupen torsdag 15. august. Til slutt – det vil si etter spilte 100 minutter (90 pluss to ganger fem) – var det Snøgg-jentene som kunne juble hemningsløst, mens Stabæk-spillerne forlot banen i tårer.

Det startet bra for gjestene som tok ledelsen allerede etter fire minutters spill. Fem minutter seinere satt imidlertid utlikningen da Vida kom aleine med keeper og skåret sikkert.

Utover i kampen bølget spillet fram og tilbake. Stabæk hadde flere treff i metallet, mens Snøgg lenge var det førende laget spillemessig. Gjestene kom likevel farlig nær ved flere anledninger. Men dette skulle bli Snøggs kveld.

For etter 1-1 ved full tid gikk kampen til ekstraomganger på Sport. Og fire minutter inn i første ekstraomgang kom skåringen hjemmelaget og fansen hadde ventet på. Målet var en regulær perle av et skudd signert Guro som fra godt hold banket ballen knallhardt lavt ned i keepers venstre hjørne.

Stjernertreffet gjør at Snøgg – som i fjor – er kvalifisert for kvartfinale i NM.

Ellevilt bra jobba, jenter! Dere er rå:)

Les hva Telen skriver om kampen HER.