Det endte med tap 0-2 for Snøgg i seriemøtet med Nanset fredag 9. august. Begge gjestenes mål kom før pause i en omgang der våre jenter slet med å få satt spillet slik de ønsket. Store deler av publikum mente rett nok at Nansets skåring nummer to ble satt inn av en offsideplassert spiller. Det mente verken hoveddommer eller linjedommer, og dermed ledet gjestene komfortabelt ved pause.

Nivåheving siste 45

I andre omgang hevet Snøgg seg betraktelig. Vi tok skikkelig tak på midten. Nykommerne Inger Vadder Sandland og Frida Skoglund Pedersen var begge friske. Førstnevnte mente seg også snytt for et straffespark (se bildet) omtrent midtveis i omgangen. Snøgg kom til flere gode muligheter og kjørte kampen i lange perioder. Mål ble det likevel ikke. Dermed endte det med et skuffende tap på hjemmebane.

Kamp torsdag og søndag

Nye muligheter for poeng blir det likevel kommende sesong når laget tar turen til Hønefoss. Kampen begynner klokka 13.00 på AKA Arena. Før dette – nærmere bestemt torsdag 15. august – skal mange av spillerne ut 3. rundekamp i J19.NM. Kampen spilles på Sport med kampstart 18.00. Motstander er Stabæk.

På bildet ses Snøggs Inger Vadder Sandland i kamp med en Nanset-spiller i oppgjøret som ble spilt på Notodden kunstgress fredag 9. august 2019. Nanset vant kampen 2-0.

Foto: Johannes Brendemo