Den strålende Snøgg-opplevelsen i Grimstad sist helg er historie. Nå er alle Snøgg-øyne rettet mot fredagens seriekamp hjemme mot bunnkollega Nanset. Det kommer til å bli en batalje av et oppgjør.

To lag med mye å spille for

Begge lag trenger sårt tre poeng i sin kamp for å overleve i divisjonen. Begge lag har vist forbedret form i de siste kampene. Begge lag kan vise til nysigneringer i løpet av sommeren. Er det rart vi gleder oss til denne matchen?

Mens vi slo Amazon 2-1 i Grimstad søndag, sikret Nanset sin tredje seier for året da de vant 2-0 hjemme mot Kaupanger lørdag. I sin siste kamp før ferien spilte Nanset uavgjort 2-2 borte mot sterke Øvrevoll Hosle. Vi tør også minne om at de helblå vant 3-0 da vi møtte dem på deres hjemmebane 1. juni.

Med bakgrunn i resultatene så langt er det derfor liten tvil om at gjestene er favoritter på Sport fredag kveld. Vi skal imidlertid gjøre alt for å sikre årets første trepoenger hjemme på Sport.

Mange på trening

Jentene våre har ikke overraskende hatt en fin treningsuke etter oppturen mot Amazon. På økta onsdag kveld var 22 spillere, inkludert tre keepere, på plass under trenerteamets kyndige ledelse. Stemningen i troppen er god og framoverlent. Jentene har trua på poeng denne gangen også.

Skal du se bare én fotballkamp i år, bør fredagens «sekspoengsoppgjør» være et naturlig valg.

Kampstart på Sport fredag er klokka 19.30.

Håper vi ses!:)

Her er kamper og status i 1. divisjon 2019.

Foto: Johannes Brendemo

AS