Han har hatt noen varme ansiktsmåneder – Snøgg-damenes trener Frode Telseth. Omfanget av skjegg har nemlig blitt større og større siden Telseth lovte å droppe skjeggklipp fram til første serieseier var et faktum. Etter søndagens råsterke seier 2-1 borte mot Amazon Grimstad var det tid for å holde ord.

Okay – litt barmhjertighet da…

Mye skjegg til tross. Sommeren kunne ha vært mer svetteframkallende for Frode. Sjefen sjøl ble nemlig innvilget en centimeters stuss da den varmeste årstida satte inn. Vi er tross alt barmhjertige i denne klubben.

Temperaturen har likevel vært som til å ta og føle på for mannen som endelig kunne juble vilt søndag. At skjegget skulle ryke allerede etter første seriekamp etter sommeren var utvilsomt for en lettelse å regne på flere måter for den fotballgode firebarnsfaren – som likevel ikke utelukker hårvekst på haka i framtida.

– Jeg trives med litt skjegg, konstaterer Telseth.

Roars stødige keeperhånd

Like komfortabel var han ikke da han overga sitt ansikt i keepertrener Roar Finnebråtens skjebne foran hele dametroppen i Snøgghuset mandag kveld.

– Det var dritkleint å sitte slik, medgir treneren som dro i gang skjegg-gimmicken for å skape større blest om kvinnefotballen.

Nå er han imidlertid ferdig med ansiktshår som tema i årets sesong. Det er pur fotball som gjelder.. Og aller helst tre poeng allerede mot Nanset kommende fredag. Da er også Inger Vadder Sandland klar for spill for Snøgg hvis utvalgt.

Dette er dommen

– Så hva tenker du om Roar Finnebråten som barberer, Frode Telseth?

– Det han gjorde var sensitivt, sier Frode omsorgsfullt etter å tatt noe betenkningstid. Samtidig undres han mildt hvorvidt yngstedatteren vil kjenne igjen far sin når han kommer hjem.

– Stemmen din er i hvert fall den samme…?

– Ja, den er jo det…

 

Foto: Jenny Julianne Hestad

 

Her er Frode slik vi har vent oss til å se han. Men ikke lenger…

Foto: Pål Lundsholt, Varden

 

LES TELENS OMTALE AV SKJEGGKLIPPINGEN OG SE VIDEO HER. (krever innlogging)

 

LES VARDENS SAK OM INGER VADDER SANDLANDS OVERGANG TIL SNØGG HER. (krever innlogging)

AS