Det ble en spennende og ganske så underholdende kamp da Snøgg-damene tok imot Amazon Grimstad på Sport søndag 26. mai. Våre jenter leverte en god match og hadde sjanser nok til å avgjøre kampen. I stedet var det gjestene som tok plass i førersetet – først og fremst takket være skåringer like før og like etter hvilen.

Burde ha skåret

Mye kunne ha sett annerledes ut hadde vi skåret på den store sjansen vi fikk allerede etter to minutters spill. Utover i første omgang spilte vi oss også til flere gode muligheter. Vi skulle og burde hatt mål. Det fikk i stedet gjestene som prikket inn sin første da kampuret viste 44.57.

Den vonde følelsen av sein baklengs hang muligens fortsatt i etter pause. Våre jenter var i hvert fall ikke med fra start. Snart økte gjestene til 2-0, og bakken syntes bratt.

Hevet seg etter 0-2

Da var det likevel som om noe skjedde med Snøgg. Vi tok gradvis mer og mer tak i kampen. Et drøyt kvarter før slutt reduserte vi, og vi hadde deretter Amazon på gyngende grunn helt fra til vi dessverre fikk en spiller utvist.

Etter dette ble det tungt igjen, og Amazon ventet heller ikke lenge før de satte inn den endelige spikeren i kista.

Viktig bortekamp venter

Dermed ble Snøgg stående med to fattige poeng etter kampen. Neste match for jentene spilles borte mot Nanset kommende lørdag. Den kampen må helst vinnes dersom vi snart skal begynne å klatre på tabellen.

Her er status i 1. divisjon kvinner 2019.

Les hva Varden skriver om kampen HER (krever innlogging).

Les hva Telen skriver om kampen HER (krever innlogging).

På bildet kjemper Trude mot to Amazon-spillere i hjemmemøtet med Amazon Grimstad søndag 26. mai 2019.

Foto: Morten Skifjeld, Varden