Søndag 26. mai blir det dobbel dose med 1. divisjonsfotball på Notodden i og med at både Snøgg-damene og NFK-herrene har hjemmekamp. Første lag i ilden er våre jenter som tar imot Amazon Grimstad med kampstart klokka 15.00 på Sport. Når denne kampen er over, er det bare for publikum å ta den korte veien ned til Idrettsparken der NFK-herrene møter Raufoss med avspark klokka 18.00. Det ligger med andre ord an til å bli en ellevilt spennende fotballdag i byen den siste søndagen i mai.

Har imponert på hjemmebane

Snøgg-damenes motstander søndag er regnet blant favorittene til å vinne årets 1. divisjon. De grønn-sorte har vært bunnsolide på eget gress og slo nylig ut Toppserie-laget Lyn i cupen med sifrene 3-2. På bortebane har laget ikke oppnådd de samme gode resultatene. Sørlendingene må like fullt tåle å være favoritter i møtet med Frode Telseths jenter – til tross for at Snøgg har sikret uavgjort mot god motstand i de to siste kampene.

Snøgg og Amazon Grimstad har møttes i to cupkamper de seinere årene – henholdsvis i 2016 og 2019. Den første kampen ble spilt på Sport og endte med seier 2-0 til Amazon som også trakk det lengste strået i NM-møtet mellom lagene 1. mai i år.

Jorunn er tilbake

I Snøgg-leiren er stemningen fortsatt svært god, selv om den første serieseieren lar vente på seg. Søndag er Jorunn (bildet) tilbake i troppen etter et lite skadeopphold. Tenningen og gnisten i troppen er på topp i forkant av matchen mot Amazon. Jentene har hatt litt marginer imot i noen kamper i år. Kanskje klarer gjengen å vinne veien til vinnersporet igjen søndag.

Spennende blir det garantert!

Velkommen til kamp!:)

Her er kampoppsettet og tabellen i 1. divisjon kvinner 2019.

På bildet ses Jorunn i kamp mot Åsane tidligere i år.

Foto: Johannes Brendemo