Den omfattende avtalen ble signert av administrerende direktør i Notodden Energi, Olav Forberg, og styreleder i Snøgg Fotball, Ola Wårås, torsdag 23. mai. Avtalen strekker seg ut 2022 og er den største Snøgg Fotball har inngått noensinne.

Riktig å gå inn med støtte

Notodden Energi viser til at selskapets samfunnsansvar, nedfelt i strategien til eieren Notodden kommune, legger vekt på likeverdig vekting av kjønn.

– Derfor føler vi det er riktig å gå inn med støtte i Snøgg, sier Olav Forberg til Varden.

Gir økonomisk trygghet

Ola Wårås er klar på at avtalen gir Snøgg Fotball økonomisk trygghet i årene som kommer. Klubben har i skrivende stund 32 lag med kvinnelaget i 1. divisjon som sportslig spydspiss. Snøgg Fotball forventer at antallet lag i klubben vil øke de kommende årene.

–  Dette er helt fantastisk. Vi er en dugnadsklubb. Trygghet på økonomi er godt å ha med seg, sier Ola Wårås om den ferske avtalen med Notodden Energi.

Notodden Energi på drakta

Avtalen innebærer blant annet at alle Snøgg-lag vil spille med Notodden Energis logo på draktene de kommende sesongene. Notodden Energi er fra før inne som betydelig sponsor av Notodden Blues Festival og Notodden FK. Olav Forberg har merket seg Snøgg-kvinnenes framganger de siste årene og mener det er naturlig å støtte opp om tilbudet som Snøgg Fotball legger til rette for.

– Avtalen med Snøgg Fotball er en av de større avtalene vi har, og av betydelig størrelse, sier Olav Forberg.

Les hva Telen skriver om saken HER. (krever innlogging)

Les hva Varden skriver om saken HER. (krever innlogging)

Heia Snøgg og Notodden Energi!!!

 

På bildet ses (foran f.v.) Olav Forberg og Ola Wårås. Bak f.v: Henning Johansson, Marita Lien og Guttorm Listaul.