Det unge Snøgg-laget leverte en førsteomgang under pari, men kom tilbake i andre omgang og kunne med hell ha notert årets første serieseier søndag 19. mai. I stedet endte det 1-1 mot fortsatt ubeseirede Kaupanger. Det var et resultat ingen av lagene var helt fornøyd med.

Gjestene tok føringen

Før hvilen var det gjestene i grønt og sort som var det beste laget. Kaupanger styrte fra start og tok ledelsen på en heading fra en umarkert spiller etter 18 minutters spill. Gradvis jobbet imidlertid våre jenter seg inn i kampen. Utover i omgangen fikk vi noen muligheter. Vi var imidlertid verken skarpe eller presise nok i avslutningene. Dermed ebbet omgangen ut med 1-0 til gjestene.

Mye bedre etter hvilen

Etter pause var snøggerne vesentlig mer på hogget. Vi tok mer og mer over banespillet, og det var slettes ikke ufortjent at utlikningen satt ved Cecilie etter 78 minutters spill. Etter dette skjedde det mye på Sport. Kaupanger ble tildelt straffespark, før dommeren omgjorde sin beslutning ettersom en av Kaupanger-jentene hadde stått i offside.

Få minutter seinere smelte så en febersyk Mona Hegna ballen i stolpen bak gjestenes keeper – uten at ballen noen gang fant veien til nettmaskene.

Dermed endte det altså 1-1 på Sport. Som sagt – et resultat verken Snøgg eller Kaupanger var veldig tilfreds med.

To uavgjorte på rad

Uansett er det klart at to kamper på rad med poeng gir selvtillit i Snøgg-leiren. Ny hjemmekamp venter allerede søndag om ei uke. Motstander er Amazon Grimstad som slo oss 5-2 i cupen tidligere i mai. Vi har likevel trua på at vi kan hente vår første seier i denne kampen. Lite ville gledet mer sett med Snøgg-øyne.

Her er status i 1. divisjon etter helgens kamper.

Foto: Pål Lundsholt, Varden

Les hva Varden skriver om kampen her. (Krever innlogging)

Les hva Telen skriver om kampen her. (Krever innlogging)