Det har vært mye stang ut for damelaget i seriespillet i 1. divisjon hittil i år. Sist helg ble det imidlertid en opptur da laget knep ett poeng borte mot fjorårets toppserielag Grand Bodø. Kampen i Bodø endte 2-2 etter at Trude og Mona H skåret for Snøgg.

Styrket i troen

Søndag 19. mai venter en ny råsterk motstander for våre jenter. Kaupanger er fortsatt ubeseiret i årets 1. divisjon. Laget fra vest har imponert mange i starten av sesongen og blir favoritter i bortemøtet med Snøgg. Våre jenter vil imidlertid utvilsomt være styrket i troen på at seier er mulig etter den flotte gjennomføringen i Bodø sist helg. Dermed gjenstår det å se om jentene klarer å få ut sitt potensial i møtet med de grønne og sorte fra Kaupanger.

Møt opp og hei jentene fram

Kampstart på Sport søndag er klokka 13.00. Snøgg Fotball ønsker spillere og ledere i Kaupanger og publikum velkommen til en ny thrillermatch på Notodden kunstgress.

Vi gleder oss og har trua på at dette blir en kjempekamp! Møt opp og hei jentene fram i årets tredje seriekamp på Sport!